sobota 1. februára 2014

Dominance - ❦ the beginning of the end

Jej zápästia boli uväznené, tak isto ako aj členky eklektickými reťazami. Nemohla sa pohnúť, ležala na chrbte a z očí jej tiekli slzy. Kričí ako je ten muž odhodlaný na všetko. Lapala po dychu ako pes, slzy na jej lícach boli čím ďalej, tým vlhšie. Keď priletela na drevo, tak sa už nemohla postaviť. Cítila bolesť, nie fyzickú, ale psychickú.
„Prosím! Nechaj ma isť!“ zakričala. Jej hlas bol chrapľavý a jej hrdlo pociťovalo bolesť pri každom kričaní.

Muž sa ani neobťažoval otočiť, dal si na tvár masku a schmatol nejaký lekársky pristroj, ležiaci na chladnom kove - chladnom ako jeho srdce.
„Nerob to!“ Jej oči unikali k mužovi, ktorý bol pripútaný k stene, žily na jeho krku boli jasné viditeľne a snažil sa vyslobodiť, ale bolo to k ničomu, keď bol pripútaný ako keby bol otrok, ktorý sa chystá prijať svoj trest, už čoskoro. Ale to, čo sa teraz musel urobiť, bolo ešte horšie- musel sa pozerať. „Ty zasraný vták!“ Prisahala, že videla ako sa jej slzy drú na povrch. Ešte nikdy nebola tak vystrašená vo svojom živote. Chcela uniknúť tomuto peklu.
Konečne sa muž otočil, jeho tvár bola pokrytá maskou, ktorá vyzerala ako by sa chystala použiť smrtiaci jed, ktorý by mal nakaziť jej pľúca. Prebehol ňou pocit chladu, jej oči sa rozšírili a očami prešla k mužovi, ktorý bol stále pripútaný k stene s rukami zdvihnutými do vzduchu. Jednu ruku mal v ľavom rohu a druhu v pravom.
„Kurva prestaň!“ Zakričal hlasno a ona sa zdesila. Nikdy ho nepočula takto hovoriť. Ani v tých najintímnejších situáciách, v ktorých mal nad ňou kontrolu.
Zakričala keď jej košeľa spolu s podprsenkou boli zrazu roztrhnuté. Obaja boli stiahnutí do strany, kde bol vystavený jej trup. Slzy jej aj naďalej prúdili dole, nadávky padali kdekoľvek na jej kožu, keď sa na ňu pozrel dole, videl ju ako sa pokúša vyslobodiť, ale nedarí sa jej, pretože magnetové pole držalo jej telo v zovretí.
„Nerob to!“ Počula jeho krik znova. Jeho hlas sa ozýval v kovovej miestnosti. Jej oči sa rozšírili, ako muž s nožom prechádzal po jej prsiach a následne dole po jej pokožke. Bolo to chladné a ostré, vytváralo to ďalšiu vlnu čerstvých slzy z jej očí. „Prosím!“
Potom, čo prebodol nôž skrz kožu, vykríkla nahlas- jej posledné žobranie bolo jej uvoľnenie.

Táto časť je niečo ako náhľad do budúcnosti. Od ďalšej bude, čo sa dialo pred 2 mesiacmi. Chcela by som vas poprosiť a komentár, lebo podľa toho sa rozhodne, kedy pridáme novú časť! :)



4 komentáre: