sobota 1. marca 2014

II. ❦ "I am your personal trainer." 1/2


"Čo prvé?" Olívia sa spýtala jej staršej kamarátky a prehliadla si všetky stroje v športovom klube FitlnBasic pred tým ako si vybrala jeden.
"Poďme behať najprv." Jamie rozhodla a dohromady, mladé ženy prišli k strojom a vstúpili na nich. Čoskoro už bežali, a to, čo Olivia nenávidela a robilo jej zle až do žalúdka, bolo to, že Jamie mala šesť kilometrov za hodinu, zatiaľ čo ona mala len štyri a pol kilometrov za hodinu. Zahryzla si do pery a lapala po dychu ako starý pes. 

"Vieš" Jamie začala a spomalila bežiaci pas. Potom sa pozrela do ľava na Olíviu. "Keby som bola ty a chcela by som lepšiu postavu, tak by som si prenajala osobného trénera. Niekde som počula, že sú tu zdarma."

"Ja neviem.. možno je to veľmi trápne" Olivia sa zasmiala a Jamie pokrčila ramenami.

"Ale tu sa neuvádza, že by si nemohla, myslím.. Je to iba pre teba a on alebo ona Už pravdepodobne videla aj oveľa viac ľudí, ktorý sú natom horšie ako ty."

"Ja neviem." zamrmlala a zvýšila rýchlosť na bežiacom páse, no potom ucítila ako keby jej stvrdol každý sval.

"Olivia, stratila si na hmotnosti, odviedla si skvelú prácu. Tvoje telo je ako.. v priemere znovu, trocha bacuľatejšie, ale to je iba ovisnutá koža."

"Máš pravdu." Olivia povedala a znížila rýchlosť na bežiacom stroji.

"A on alebo ona ti taktiež môže pomôcť v posilnení vytrvalosti." Jamie ukázala na Oliviu, predtým ako stopla bežiaci pas a zostupila z neho. "Ideš?"

"Prečo? Nebudeme behať?" spýtala sa Olivia a vylepšila si cop na jej dlhých blonďavých vlasoch.

"Ideme ti zohnať osobného trénera."

Olivia si povzdychla, pretože vedela, že protest proti Jamie by nikdy nevyhrala. Vystúpila z bežiaceho pásu a cítila sa trocha zmätene, keď stala späť na zemi. Jamie si vedela predstaviť ako nepríjemne sa Olivia cíti. Chytila jej ruku a upokojujúco jej ju stisla. Začala ju viezť cez telocvičňu smerom k recepcii. Vedela aká je Ollicia neista, pokiaľ ide o jej telo.



"Ahoj" pípla Jamie a postavila Oliviu vedľa nej. Opálený muž vzhliadol a najprv sa pozrel na Oliviu, uškrn na jeho tvári sa objavil, akoby ju už poznal a keď sa pozrel na Jamie jeho úsmev sa zväčšil.

"Ahoj, láska. Môžem ti pomôcť?"

"Ano. Moja kamarátka, by chcela osobného trénera." Jamie sa usmiala a oči muža začali skenovať Oliviu.

"A prečo?" spýtal sa a zdvihol jedno obočie.

"Dobre.. V podstate som stratila veľa na váhe, a chcela by som sa zbaviť voľnej kože." Olivia konečne prehovorila a muž prikývol, naklonil sa dozadu a stlačil tlačidlo a potom začal hovoriť do slúchadla.

"Harry, si tu?" Muž sa spýtal a Olivia si zahryzla do pery a dúfala, že to nebude muž, ktorý ju ma trénovať osobne. "Ano dobre, mam dievča, ktoré by chcelo osobného trénera, budeš mať čas jej pomôcť?" Počúval ako dievčaťa čakali a navzájom sa na seba pozerali. Jamie sa na ňu usmievala. Vedeli, že ten muž s ktorým hovorí bude Oliviin osobný tréner. "Pretože sa chce zbaviť voľnej kože, keďže stratila veľa na vahe." Muž pokračoval a počúval niekoľko sekúnd, dokým zase prehovoril "Dobre, vidíme sa čoskoro."

"A?" Jamie sa spýtala, keď muž skončil v rozhovore.

"Bude tu čoskoro. Povedal, že si musí ešte niečo vybaviť, ale teší sa na prácu s tebou." Povedal muž a jeho pery sa zase sformovali do úšlbku a Olivia prikývla. Stále myslela, ako sa môže tešiť na spoluprácu s ňou.

 Ona a jej kamarátka čakali na párty, ktorá mala byť nasledujúci deň a Jamie stále bľaboľala, aká je nedočkavá a ako sa teší  a že sa plánuje odviazať. "Ahoj" Povedal hlas, ktorý jej bol neznámy, no bola si istá, že ho už niekde počula. Nevidela tu postavu, tak sa otočila a uvidela muža, ktorý stál oproti nej a usmieval sa.

Bol to on.

"Ahoj, Olivia." Povedal kučeravý muž a natiahol ruku k Olivii." Aké je to potešenie, stretnúť ťa znova." Uškrnul sa. "Som Harry."

Olivia pomaly vystrela ruku a stlačila jeho teplu a trocha mokru ruku predtým ako si nimi potriasli. Všimla si jeho znova biele tielko s logom FitnBasic priamo na ľavej strane jeho hrude a čierne tréningové šortky s Nike teniskami. Fľača vody bola v jeho ruke a uterák ležal na jeho širokom ramene.

"Ahoj." Bola jedine vec, čo mu Olivia povedala. Jej nový osobný tréner, Harry sa chystal niečo povedať, ale Jamie ho predbehla.

"Počkajte, vy sa poznáte?" Spýtala sa a jej tón bol zmätený. Očami prebehovala z jedného na druhého a čakala na odpoveď.  Zrazu, Olivia započula niečo z jej pravej strany a obratila sa. Bidela muža, ktorý sa pozeral na obrovskú obrazovku a písal na klávesnici. Jamie povedala jej meno a ona si uvedomil, že jej neodpovedala.

"Čo? Ohh- stretli sme sa dnes. On- ehm- bol v obchode." Olivia povedala a svojej kamarátke venovala varovný pohľad. Jej výraz naznačoval, aby sa už  nič nepýtala.  Jej srdce celý čas búšilo strašne silno a keď sa na ňu usmiala, tak sa upokojila.

"Dobre, tak idem robiť ešte nejaké cvičenia. Uvidíme sa neskôr, miláčik." Povedala a odišla, ale Olivia si priala aby zostala.

"Dobre, Olivia," Harry začal, pričom sa napil vody, ktorou bola naplnená fľaša, pred tým ako ju zatvoril a znova sa pozrel Oliviinim smerom. Stali oprosti sebe, presne tak ako v obchode. Olivia videla, že bol dosť vysoký, jeho široké ramena su vypracované namiesto tých malých ramien, ktoré maju niektorý muži. "Poďme do mojej kancelárii vyplniť nejaké údaje a poistenie." povedal predtým ako začal kráčať preč a Olivia ho začala nasledovať .Teraz začala ľutovať, že Jamie sa spýtala o toho osobného trénera.

Preáchdzali cez telocvičňu, kde cvičilo celkom veľa ľudí. Čoskoro, prešli ku chodbe, kde Pán Styles otvoril dvere a stal na mieste, aby dal Olivii priestor, aby vstúpila. Hneď za ňou vošiel Harry a ona si začala obzerať jeho kanceláriu, ktorá bola oblepená plagátmi svalov, kosti tela a rôznymi návodmi na cvičenie.

"Prosím, sadni si." Povedal Harry, keď ho začala sledovať k jeho stolu a sadla si na pohodlnú stoličku, zatiaľ čo on sedel oproti nej za stolom.

Oliviine ústa trocha padli, keď si Harry osušil svoje vlasy uterákom a potom si ho dal okolo krku. Jeho kadere boli teraz jeden veľký zmätok a Olivia cítila nutkanie sa ich chytiť ich, zatiahnuť za ne a hrabať nimi. Uvidela ako Harry schmatol jeho laptop a otvoril ho predtým ako doň začal niečo písať.


"Takže, chceš sa zbaviť voľnej kože, lebo si stratila dosť veľa na vahe?" Olivia sa cítila nepríjemne a potom prikývla. Harry si nevšimol, ako nepríjemné to je, a malý úškrn sa objavil na jeho perách, ako jeho oči sa zameral na jeho laptop a začal písať, čo Olivia mohla vidieť v zrkadlovom videní.  "Koľko kíl si stratila?"

"Z 95 kíl do 67" Olivia odpovedala Harryho oči sa rozšírilil.


"Veľmi pôsobivé." povedal "Veľmi by ma zaujímalo, aký druh tela sa skrýva pod tvojou ovisnutou kožou. Nemôžem sa dočkať, keď to uvidím." Jeho oči sa rozšírili a pozrel sa na ňu, načo sčervenela a pozrela sa dole. Nebola pripravená mu dať odpoveď. "Koľko maš rokov?"
"Osemnásť."

Konečne nováá časť!! Zatial taká o ničom, ale v ďalšej sa mate načo tešiť, tak prosíím komentujte! :)x

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára